מגדל השחר גבעתיים

קדמור מהנדסים

1/10

ייעוד: משרדי חב' מהנדסים

מזמין: חב' קדמור מהנדסים בע"מ

היקף הפרויקט: כ-400 מ"ר

סטטוס: גמר ביצוע – 2017

תכנון משרד מהנדסים העוסק בתכנון גשרים ומבנים.

בתכנון יצרנו מגוון חללי עבודה בעלי אופי שונה הקשורים יחדיו במעבר מרכזי מוארך המודגש עיצובית ע"י שטיח עם פסים צבעונים אקראיים לאורכו.

חלל הכניסה המרווח מתחבר ישירות לחדר הישיבות וביחד הם משמשים גם לארועים הפורמליים של החברה.

לאתנחתא משמש חדר הצוות המשלב את המטבחון והדלפק עם אזור ישיבות קטן ובלתי פורמלי.

נעשה שימוש בגווני הבטון השקטים בשילוב עם צבעים חיים היוצרים שפה עיצובית משותפת לאזורים השונים.

קדמור מהנדסים

מגדלי ב.ס.ר. רמת גן

 

1/4

ייעוד: משרדי חב' מהנדסים

 

מזמין: חב' קדמור מהנדסים בע"מ

 

היקף הפרויקט: 300 מ"ר

 

סטטוס: גמר ביצוע - 2007

בתכנון המשרד הושם דגש על יצירת תנאי עבודה אופטימליים לעובדים.

המשרד מורכב משני אגפים כשאזור הכניסה מהווה פרק מקשר ביניהם ואזור מפגש.

בעיצוב הכניסה הושם דגש על הפניית המבט לכיוון נוף הפארק הנשקף מחלון חדר הישיבות ע"י הפניה אלכסונית של הדלפק והקורה.

החלל המרכזי מחולק לקבוצות עבודה ע"י מחיצות נמוכות המאפשרות פרטיות ותחושת

מרחב כאחד.

 

פלד הספקה

א.ת. קדימה

1/6

ייעוד: משרדי חברה בתוך מרכז לוגיסטי

 

מזמין: חב' פלד הספקה בע"מ

 

היקף הפרויקט: 2 קומות בשטח 300 מ"ר כ"א

 

סטטוס: גמר ביצוע - 2010

בקומת הקרקע תוכננו אזור תצוגה בסמוך ללובי הכניסה וכן משרדים הקשורים ישירות לתפעול המחסן.

בקומה א' תוכננו משרדי ההנהלה,הכספים והשיווק וחדר הישיבות של החברה.

תאורה טבעית חודרת לכל הקומה בעקבות תכנון אזור ה- open spaceבצמוד לחלונות המערביים שלאורך המבנה.

ב 2014 תוכנן חדר תצוגה נוסף במרתף. חלל תצוגה זה עוצב בגוונים כהים ובתאורה מיוחדת המעניקים אווירה ייחודית. החדר משמש גם לארועי הדרכה ללקוחות החברה.

בריהוט שני חללי התצוגה שולבו פריטים מיוחדים לריהוט משלים כדי להקנות אוירה חמה וידידותית למתארחים.

פניני חוכמה

כפר נטר

 

ייעוד: משרדים עבור חברת פיתוח

 

מזמין: חב' "פניני חכמה" בע"מ

 

היקף הפרויקט: 450 מ"ר

 

סטטוס – גמר ביצוע 2008

על מנת לאפשר אוורור ותאורה טבעיים לכל החדרים, מוקמו חדרי המשרד בהיקף המבנה.

ח. הישיבות, ח. האוכל והשירותים מוקמו באי פנימי המוקף מעברים כך שיהיו נגישים לכל.

האי הפנימי הודגש ע"י צביעת הקירות בגוון שונה,בחירת חיפוי רצפה שונה, ניתוק תקרת המעבר ההיקפי מקירות האי ותכנון תאורה סמויה היקפית.

 

בלורן - blum

א.ת. מעוין שורק ראשל"צ

ייעוד: משרדי חברה בתוך מרכז לוגיסטי

 

מזמין: חב' בלורן בע"מ

 

היקף הפרויקט: 800 מ"ר

 

סטטוס: גמר ביצוע - 2015

משרדי הנהלת החברה הממוקמים בקומה העליונה של המרכז הלוגיסטי.

בלב המשרדים אזור open space  ומסביבו משרדי ההנהלה.

על מנת להחדיר אור טבעי ולשמור על קשר ישיר עם אזור הopen space תוכננו מחיצות שקופות למשרדים.

האזורים השונים הודגשו ע"י גווני השטיח תוך שילוב כתמים צבעוניים במעברים ובחדרי הישיבות. הצבעוניות הותאמה

לצבעוניות החיצונית של המבנה וכן ללוגו החברה.

נעשה שימוש בטכנולוגיה של החברה לייצור חיפויי זכוכית מודפסים במעברים הקומתיים ובאזורים הרטובים.

 

מרפאת פרופ' ירון צלאל

רמת החייל ת"א

1/4

ייעוד: מרפאה גניקולוגית

 

מזמין: פרופ׳ ירון צלאל

 

היקף הפרויקט: 100 מ"ר

 

סטטוס: גמר ביצוע - 2017

© 2015 porat-lahav

  • w-facebook